Få hjälp att äta rätt med Smart Mat

Vi är glada över att nu kunna presentera ett samarbete med den digitala hälsosajten Smart Mat

Gör det enkelt för dig att äta rätt så att du mår bra och presterar bättre.

Med den digitala plattformen Smart Mat skapar du ett kostprogram som är helt anpassat till dig – ditt träningsprogram, dina förutsättningar och din målsättning.

Smart Mat hjälper dig helt enkelt att äta så att du mår bra och presterar bättre. Som medlem i Springtime Friends får du fri tillgång till tjänsten.

För att starta så svarar du på några enkla frågor om din livssituation, några träningsrelaterade frågor, och avslutningsvis anger du hur mycket du räknar med att träna den närmaste veckan samt hur intensivt. Smart Mat genererar sedan din veckoplan och skapar en inköpslista. Enkelt att laga, gott att äta och lätt att nå resultat!

 

Redan Friends-medlem?

Som medlem hos oss så klickar du dig vidare till medlemssidan där vi samlat alla länkar du behöver för att registrera dig som användare och skapa ett login på t ex Smart mat.

Sedan får du hjälp att skapa kostprogram som är helt anpassat till dig – ditt träningsprogram, dina förutsättningar och din målsättning.

 

För medlemmar

Bli medlem hos
Springtime Friends

Tjänsten hos Smart Mat kan utnyttjas så länge du är registrerad medlem hos oss och betalar för vårt digitala Springtime Friends-medlemskap.

Bli medlem