Världens bästa mellanmål – Cookalong med Dietistens Val


Häng med Caroline (en av våra dietister) i köket när hon lagar världens bästa mellanmål. Under tillagningen får du också flera bra kosttips och inspiration till andra snabba och enkla mellanmål som håller dig mätt och glad mellan måltiderna.

Andra klipp

TCS New York City Marathon – it will move you


TCS New York City Marathon är ett av världens mest mytomspunna lopp. Att springa genom New Yorks alla fem stadsdelar, påhejad av två miljoner supportrar och slutligen gå i mål i Central Park, går inte att beskriva i ord - det måste upplevas!
För medlemmar

Världens snabbaste mil med barnvagn – 32:20 av John och Nancy


John Kingstedt och dottern Nancy, 6 månader, är snabbast i världen över 10 km med barnvagn!! – Det nya världsrekordet lyder på 32:20 och slogs i Startmilen i Örebro den 6 april 2019. Kingstedt om rekordlöpningen, hur han tränat med Nancy och barnvagnen, vad man kan tjäna på att träna med vagn, vad som var tuffast under loppet och om den tuffa träning elitlöparen John kör i sin löpsatsning. (utan vagn).

Italy Coast to coast


Italy Cost to coast - fantastisk laglöpning i Italien. Varje lag består utav 3-4 personer som springer en 4 dagar lång stafett som tar oss från Adriatiska havet i öst till Tyrrenska havet i väst.