Om Springtime Friends

Springtime Friends är din digitala medlemsklubb med tjänster, erbjudanden, träningsinspiration och gemenskap online – ett forum där du som vill bli inspirerad till ett aktivt och hälsosamt liv ska kunna hitta motivation, kunskap och träningsglädje.

Springtime Friends är till för dig som är kund hos Springtime Resor eller som är prenumerant på löpartidningen Runner’s World eller cykeltidningen Bicycling – men alla kan vara med. Missa inte chansen att få ta del av träningsinspiration, exklusivt innehåll, förmåner och rabatter!

Här på springtimefriends.se kan du läsa artiklar om nya forskningsrön kopplat till både fysisk och psykisk hälsa – allt för att du ska få värdefull kunskap och inspiration om träning och hälsa. Som medlem i Springtime Friends härliga gemenskap kan du också träna online med flera av våra uppskattade ledare via den digitala träningstjänsten MyMOWO, som ingår i medlemskapet.

En stor del av innehållet är exklusivt för dig som är medlem och vi tror att du vill bli medlem av flera anledningar när du läser vad som ingår i ett medlemskap. Lite längre ner på sidan kan du läsa om alla förmåner, eller klicka här för en kortfattad version.

Vi hoppas att du ska må bra här hos oss och känna samma gemenskap och träningsglädje som du gör på våra fysiska resor, på våra event och i våra tidningars olika kanaler.

Alla behöver en bra kompis och vi på Springtime Friends vill gärna vara din – välkommen in i värmen!

Medlemsförmåner

Här kan du läsa om alla förmåner och exklusivt innehåll som ingår när du är medlem i Springtime Friends.

Digital träning på MyMOWO
MyMOWO är en digital träningstjänst med ett brett utbud av träningspass och träningsformer anpassade för att göra hemma, på jobbet eller på resan. Flera av de profiler vi samarbetar med inom Springtime, Runner’s World och Bicycling finns med i utbudet samt en rad andra duktiga ledare och inspiratörer. Värde 149 kr/mån.

Tillgång till digitala Runner’s World & Bicycling
I ditt medlemskap i Springtime Friends ingår våra tidningar Runner’s World och Bicycling’s digitala utgåvor samt RW’s digitala utbud.

  • Du får tillgång till Sveriges största sökbara löpararkiv
    Via vår nya app kan du läsa senaste Runner’s World (12 nr om året) när och var du vill, i din mobil eller läsplatta – eller i din dator via vår nya E-tidningsplattform.
  • Du får tillgång till allt låst material på runnersworld.se
    På sajten publicerar vi bonusmaterial och unika artiklar, som är tillgängliga endast för våra prenumeranter.
  • Du får rabatt på RW’s exklusiva träningsprogram
    Runner’s Worlds träningsprogram, framtagna exklusivt för dig som prenumererar av vår chefredaktör Anders Szalkai.

Låsta artiklar och nyheter
En del av sajten innehåller låsta artiklar och nyheter som endast du som medlem får tillgång till. Det kan handla om senaste forskningen eller exklusivt material som ger dig värdefull kunskap och inspiration.

750 kr rabatt på träningsresor med Springtime och träningshelger och veckor på Camp Järvsö Hotell

Rabatt hos Runners Store
Runners Store är Sveriges ledande butik när det kommer till löpning. Här hittar du allt du behöver för att rusta dig som löpare. Som medlem i Springtime Friends får du 20% rabatt på Runners Stores utbud både i butik och på nätet. Gäller skor och kläder till ordinarie priser och inte det digitala sortimentet.

Rabatt på lopp hos Vasaloppet och sommarveckorna samt adidas Stockholm Marathon

20% rabatt på fotbäddar hos Ortolab

Gratis Ljudträning från InnerStrength

Exklusiv förtur till bokning av våra resor och events
Du som medlem är viktig för oss och därför kommer vi att ge dig exklusiv förtur när vi öppnar upp bokningen till våra träningsresor, event och gruppträningar. Inbjudan kommer till dig via email innan vi släpper upp dem ”publikt”.

Exklusiva inbjudningar
Som medlem ser vi till att du alltid får inbjudningar till VIP-event, föreläsningar och andra arrangemang vi gör i samband med nummerlappsmässor, motionslopp och liknande events.

Specialpriser på löpargrupper och gruppträning
Du kommer som medlem alltid ha ett specialpris på de träningsgrupper vi arrangerar inom Springtime Friends.

Erbjudanden i vår webshop
I vår webshop hittar du många bra produkter för din träning och hälsa. Du kommer att hitta specialpriser och erbjudanden som endast gäller om du är medlem i Springtime Friends.

Medlemsvillkor
Läs våra fullständiga medlemsvillkor här.

Vill du ha mer inspiration så rekommenderar vi att du besöker våra partners:

Allt om löpning – Sveriges bästa löpartidning: Runners World

Allt om cykling – Sveriges bästa cykeltidning: Bicycling

Resor och events – Sveriges största arrangör av tränings- och löparresor: Springtime Travel

Allt om skidåkning – Sveriges största skidtidning: Vasalöparen