Träna digitalt där du är och när det passar dig med MyMOWO

Vi är glada över att nu kunna presentera ett samarbete med den digitala träningstjänsten MyMOWO

Vi är glada över att nu kunna presentera ett samarbete med den digitala träningstjänsten MyMOWO

Du som medlem i Springtime Friends får ta del av hela deras utbud av filmer med online-träning. Du hittar hundratals enkla, roliga och effektiva hemmaträningspass i olika former på 5 till 30 minuter tillsammans med Sveriges främsta träningsprofiler, däribland flera av Springtimes uppskattade ledare. Vår förhoppning är att du ska fortsätta känna samma träningsglädje och motivation som du gör när du deltar på våra resor och event även hemma i ditt eget vardagsrum. Ett bra och enkelt sätt att hålla igång mellan gångerna du träffar oss ”irl”.

Prova på!

Just nu får du som är intresserad av att bli Springtime Friends medlem prova ett av våra samarbetspartners MyMOWOs träningspass tillsammans med vår gemensamma instruktör Mia Rodhborn. Mia är en av Sveriges främsta och mest välkända träningsprofiler och är mycket omtyckt på Springtimes resor och event. Hon kommer i ”Träna tung styrka” guida dig genom ett Crossfit-inspirerat träningspass med hantlar för hela kroppen med fokus på att bygga en stark och hållbar kropp.

Varsågod att träna med Mia när och där det passar dig!

 

Till passet

Redan Friends-medlem?

Som medlem hos oss så klickar du dig vidare till medlemssidan där vi samlat alla länkar du behöver för att registrera dig som användare och skapa ett login på t ex MyMOWO.

Därefter är det bara att dansa loss med Tobias Karlsson, swinga kettlebells med Mia Rodhborn eller köra ett fyspass med Hasse Castegren.. bland mycket annat!

 

För medlemmar

Bli medlem hos
Springtime Friends

Tjänsten hos MyMOWO kan utnyttjas så länge du är registrerad medlem hos oss och betalar för vårt digitala Springtime Friends-medlemskap.

Bli medlem