Digital träning

Med ett medlemskap i Springtime Friends kommer du åt digital träning från MyMowo med utmaningar och pass att variera dig med när du vill, oavsett var du befinner dig.

Inspireras till träning och rörelse online

Vi gillar att träffa dig på resor, event och motionslopp men vill också ge dig inspiration till träning som du kan ta del av digitalt. Våra fantastiska ledare delar då och då med sig av sina träningstips genom artiklar och filmer här på sajten.

Dessutom har vi vår externa samarbetspartner MyMOWO, som levererar ett stort utbud av onlineträning och kurser kopplat till hälsa och välmående. Med ett medlemskap i Springtime Friends kommer du med andra ord åt flera plattformar med digital träning och utmaningar att variera dig med när du vill, oavsett var du befinner dig.

Träningspass med MyMOWO

Hos vår samarbetspartner MyMOWO får du som medlem i Springtime Friends fri tillgång till enkla, effektiva och roliga träningspass anpassade för att göra hemma, på jobbet eller på resan. Här finns flera av våra egna inspiratörer och ledare som t ex Maria Olofsson (som är på bilden), Tobias Karlsson och Blossom Tainton som instruerar och guidar. Välj bland flera hundra olika träningspass inom t ex yoga, styrka, kontorsträning, familjeträning eller träning för löpare.
Som medlem hos oss kan du registrera dig för ett gratis medlemskap hos MyMOWO. Värde 149 kr/månad.

Läs mer om MyMOWO här

Bli medlem hos oss

Du får tillgång till all digital träning, inspiration och mycket mer så länge du är registrerad medlem hos oss och betalar för vårt digitala Springtime Friends-medlemskap.

Bli medlem

Ett medlemskap med brett innehåll

Här nedan ser du våra samarbetspartners inom digital träning och hälsa. Utöver allt som redan ingår i vår tjänst så får du alltså tillgång till även dessa plattformar utan extra kostnad.