Bli medlem – det är gratis!

Att bli medlem är kostnadsfritt och du förbinder dig inte till någonting. Du kan tävla för Springtime Sports Club och i tex Vasaloppet krävs en skidklubb för att få delta och då är Springtime Sports Club en bra och enkel lösning.

Om du vill går ur klubben så mailar du oss så är det klart. Vi hoppas dock att du kommer att vilja vara med oss och alla likasinnade som gillar att röra på sig. Oavsett om det gäller skidåkning, löpning, cykel, gruppträning eller annat så kommer vi göra allt vi kan för att inspirera och motivera dig till fortsatt rörelseglädje!

Genom våra experter inom allt från träning, kost och skador mm kommer du att få tips och råd och via våra partners så får du bra erbjudanden.

Springtime Sports Club samarbetar med ett stort nätverk av instruktörer/tränare/föreläsare/idrottare runt om i landet och du kommer att få inbjudan till events där du kan träffa likasinnade men framför allt komma igång eller ta nästa steg i din träning.

Springtime Sports Club är för alla som gillar att röra på sig oavsett motionsform. Om du gillar att tävla så är Springtime Sports Club dessutom med i Skidförbundet, Friidrottsförbundet, Triathlonförbundet och Cykelförbundet. Det gör att du kan tävla i dessa sporter genom att bli medlem i Springtime Sports Club.

Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så blir du medlem. Medlemskapet gäller tills dess att du själv väljer att gå ur klubben. Du behöver alltså inte förnya det årsvis. Ett och samma medlemskap gäller oavsett vilken motionsform/idrott du vill utöva.

Bli medlem

Välkommen i klubben!

Tack för din anmälan och varmt välkomnande till Springtime Sports klubb! Kom ihåg att bekräfta din e-postadress genom att klicka på länken som vi har skickat till dig. Titta i din skräppost om du mot förmodan inte hittar det.