Vårens träningsweekends i Sverige

Vårens träningsweekends i Sverige


Våren kanske känns lite avlägsen nu, men om bara två månader är vi inne i april. Varför inte planera för en stärkande träningshelg för kropp och själ? Upptäck våra weekends på salta västkusten och uppe i grönskande Dalarna.

Tillsammans med våra inspirerande ledare Anna Ahlqwist, Anna Lindh och Carolina Söderberg bjuder vi in till tre riktigt härliga träningshelger.

Stärkande västkusthelg i Grebbestad med Anna Ahlqwist

Datum: 23-25 april | I slutet av april välkomnar vi och Anna dig till idylliska Grebbestad på västkusten, vid Skagerak. Här bor vi fint på fräscha Tanum Strand. Anna kommer under helgen att bjuda på ett varierande träningsutbud – både yoga, löpning, power walks och fys-/styrkepass. Dessutom kommer tid finnas för sköna SPA-upplevelser i Tanum Strands kända relaxavdelning.

Läs mer och boka här

Lyx och träning i Båstad med Anna Lindh

Datum: 9-11 april | Anna Lindh är en av våra mest omtyckta ledare och har lång erfarenhet som yogainstruktör. I april återvänder vi till härliga Båstad och trevliga Riviera Strand Hotel som ligger precis vid vattnet. Helgen fyller vi med morgonyoga på stranden, utefys, promenader, workshops och frigörande afro power dance. Garanterat en träningshelg som kickar igång vårkänslorna!

Läs mer och boka här

Natur och yoga i Tällberg med Carolina Söderberg

Datum: 26-28 mars | Få platser är lika natursköna och rogivande som Tällberg uppe i Dalarna. Vi bor här på fina Dalecarlia Hotel som har en enastående utsikt över Siljan sjö. Carolina är en inbiten yogi och kommer under helgen att inspirera med sköna yogapass och soma move men även styrkepass och promenader.

Läs mer och boka här


Snart drar vårens löpargrupper igång!

Snart drar vårens löpargrupper igång!


I mitten av april drar vårens löpargrupper i Stockholm igång igen med oss! Välj mellan långpassgrupp, löpargrupp med Runner’s World och distansgrupp där du tränar på egen hand.

Långpassgrupp på söndagar

Under 10 söndagar – från 11 april till juni – bjuder vi in till gemensam långpassträning med utgångspunkt från GIH vid Stadion.

Flera av våra mest omtyckta ledare från våra träningsresor ingår i ledarstaben och kommer att peppa dig i din löpträning. Vid varje tillfälle springer vi mellan 15-17 km och du väljer mellan fem olika fartgrupper, beroende på ditt tempo. Det kommer att vara ett begränsat antal deltagare per fartgrupp så att vi kan träna på ett smittsäkert sätt.

Vi erbjuder fem fartgrupper där tempot kommer att vara 5.30, 6.00, 6.20, 6.40 samt 7.00-fart (minuter per kilometer).

Onsdagsgrupp med Runner’s World

Onsdag kväll 7 april kör vi även igång vår löpargrupp på onsdagskvällar tillsammans med Runner’s World. Under 10 onsdagar kl 18.00 har vi gemensam träning. Träningen utgår från GIH på höjden bakom Stockholms Stadion. Vi kör olika typer av intervaller, backpass, löpskolning och löpstyrka.

Löpargrupp på distans – träna på egen hand

Unikt digitalt träningsprogram för dig som är löpare! För dig som inte kan vara med på våra fysiska träffar kan du ta del av Springtime Friends och Runner’s Worlds träningsupplägg digitalt! Runner’s Worlds chefredaktör Anders Szalkai tipsar och ger ett träningsupplägg på 3 pass per vecka. Anders mejlar under 10 söndagar – med start 4 april.

6 nummer av Runner’s World med trådlösa hörlurar på köpet!

6 nummer av Runner’s World med trådlösa hörlurar på köpet!


Passa på! Nu kan du få 6 nummer av Runner’s World  tillsammans med ett par Defunc trådlösa TRUE GO-hörlurar för bara 546 kronor! Välj mellan färgerna vit, svart eller rosa.

Vårt erbjudande
• 6 nummer av Runner’s World (ordinarie butikspris: 594 kronor).
• Defunc trådlösa TRUE GO-hörlurar (ordinarie pris 499 kronor).
Sammanlagt värde: 1093 kronor.

Din rabatt: 50 %, ditt pris: 546 kronor!

Här gör du din beställning!

 

Med Runner’s World får du:
✔️ Världens ledande löpartidning
✔️ Träningstips av experter och elitlöpare.
✔️ Extra mycket sko- och pryltester
✔️  Läsningen för alla som springer, från nybörjare till proffs,
✔️ Tips och råd om träning, teknik och nya prylar
✔️ Allt om de stora loppen
✔️ Inspirerande resereportage
✔️ Runner’s World digitala tidningsarkiv
✔️ Runner’s Worlds app

*Går ej att kombinera med andra erbjudanden.

Defunc TRUE GO-modellen är för den som vill ha en kraftfull ljud- och kommunikationsupplevelse- TRUE GO passar för långvarig lyssning utan att bli obekväma genom vår världsunika, egenutvecklade MultiTip™-design som ger en bättre ljudupplevelse samt håller dina lurar på plats för ökad komfort.

Funktioner:

  • 22 timmars speltid
  • Superb säker passform
  • Kraftfullt ljud
  • Långvarig komfort
  • Touch control
  • Bluetooth 5.0
  • USB-C
  • 10 m trådlös räckvidd
  • Laddningsbox ingår naturligtvis

Här gör du din beställning!

Yogahelg i charmiga Mariefred

Yogahelg i charmiga Mariefred


I mitten av november genomför Springtime återigen sitt omtyckta yogaevent i Mariefred. Tillsammans med några av Sveriges främsta yogaprofiler väntar en skön heldag av inspirerande yogapass, god mat och workshops.

Förutom yoga kan du även välja att delta i bland annat afrodans och soma move. Som komplement till träningspassen finns flera intressanta föreläsningar och workshops att lyssna på.

> Läs mer om eventet och boka här

Bland yogaprofilerna som i år deltar återfinns bland annat Majja Lundh, Anci Näslund, Anna Lindh, Karin Chaikat Sjödin, Sophie Djusberg och många fler.

Ett besök i pittoreska Mariefred vid Mälaren bjuder på många fina upplevelser. Staden har en lång historia och den gamla stadskärnan har många små mysiga affärer och caféer. Här finns även Gripsholms slott som är känt som Gustav Vasas slott.

Om du inte bor i närheten av Mariefred är vårt tips att du checkar in en natt på Gripsholms Värdshus. På värdshuset bor ni mysigt i fina rum eller med utsikt över slottet och Mälaren. Alla rum är unikt inredda i sin egen stil. ​Gripsholms Värdshus fick värdshusprivilegier år 1609 och sedan dess har dörrarna stått öppna.

> Läs mer om eventet och boka här


Lämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Träningsglädje i ett somrigt Sälen

Träningsglädje i ett somrigt Sälen


Allt fler upptäcker den svenska fjällvärlden även under sommartid. I juli kan vi locka med två fullmatade Summer Camp-veckor i Sälen för hela familjen. Vi håller till i omtyckta Lindvallen med närhet till de vackra naturområdena och fjällen.

Våra träningsveckor i Sälen är en favorit hos många familjer som vill uppleva det bästa som den svenska fjällen har att bjuda på under sommaren. Här väntar ett brett tränings- och aktivitetsprogram för både stora och små. Alla träningspass hålls utomhus och givetvis kommer vi att hålla rekommenderat avstånd till varandra.

Perfekta träningsmöjligheter utomhus

Vad sägs om mysiga vandringar i de trolska skogarna, roliga löppass i myrar och motionsspår, sköna dans- och yogapass, långa grillkvällar och fartfyllda kanotäventyr? Ja, här kommer det finnas fantastiska möjligheter till träningsglädje och ni bestämmer givetvis själva vad och hur mycket ni vill vara med på.

Här väntar ett brett tränings- och aktivitetsprogram för både stora och små.

Välj mellan två olika veckor

Ena veckan genomför vi tillsammans med vår partner Friskis&Svettis och den andra veckan görs i egen Springtime-regi. Båda veckorna bor vi på populära Ski Lodge Lindvallen som erbjuder fräscha och välutrustade lägenheter och stugor.

Vi hoppas att vi ses i sommar! Du kan läsa mer om våra veckor här.

The Camp i Stockholm

The Camp i Stockholm


Lördag 25 januari bjuder Springtime in till sitt stora endagsevent The Camp på Quality Hotel Friends. Det blir en heldag med energiboostande träning och inspiration tillsammans med flera av Sveriges bästa instruktörer och föreläsare.

Det blir en fantastiskt välfylld tränings- och inspirationsdag på Quality Friends Hotel i Solna. Parallellt arrangeras Arena Run på Friends Arena och det går utmärkt att kombinera de två eventen. Syftet med dagen är att sprida och skapa inspiration till rörelseglädje och motivation till ett aktiv liv med hälsa och välmående i fokus.

Instruktörer och föreläsare som just nu är klara för att delta på denna dag är: Tobias Karlsson, Calle Sterner, Kristin Kaspersen, Fredrik Paulun, Zdravko Ilic´, Tobias Wallin, Jose Nunez, Elin Bjärkstedt, Jörgen Kruth och Dietistens Val (Caroline Wilbois och Johanna Andersson).

Just nu bjuder vi på 300 kr i rabatt. Boka senast 24 december för att ta del av erbjudandet. En perfekt julklapp att ge bort till dig själv eller dina nära och kära. Du kan läsa mer om dagen och boka här


Lämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

The Camp – en hälsoboost i höstmörkret

The Camp – en hälsoboost i höstmörkret


I november gör Springtime Resor tre stycken nedslag i mellansverige där de tillsammans med några av sina mest omtyckta ledare bjuder in till energifyllda träningsdagar.

Springtime kommer den 2 november till Falun, 9 november till Sundsvall och 23 november till Södertälje. Det blir en skön mix av träning i olika former – yoga, dans, fys/rörlighetspass, föreläsning, workshop och en massa inspiration. Let’s Dance-profilen Tobias Karlsson, Cecilia Gustafsson (Holistic Training) och Dietistens Val (Johanna Andersson och Caroline Wilbois) ger dig möjlighet att prova på och upptäcka glädjen i olika träningsformer och ger dig härlig inspiration i kosten.

Ledarna bidrar med sin kompetens och personlighet för att ge dig en energikick att ta med långt in i vintern.

Eventet genomförs i samarbete med Mittmedia och bokas på Läsarshoppen. Läs mer och boka här!


Lämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*